Реализация на цялостен проект за апартамент – комплекс Сезони, Варна

Hi Home Studio за интериорен дизайн Ви представя реализация на интериорен проект на апартамент, който се намира във комплекс Сезони, град Варна. Интериора е изцяло съобразен с индивидуалните предпочитания и потребности на неговите собственици и е с модерна визия.

 

 

 • Всекидневна с кухня

  Тук зоните са добре отделени. Има място за релакс и отмора, трапезарна част и много добре организирана и функционална кухня. Кухнята е проектирана в нестандартни размери, за да отговори на индивидуалните нужди и предпочитания на нашите клиенти. Декоративната тухлена стена зад диванът създава, допълнителна текстура и внася контраст.

 • Коридор

  Тук сме предвидили максимално място за съхранение предвид спецификата на архитектурата. Пералното, бойлера, както и омекотителна станция са дискретно скрити в обособена ниша.

 • Баня 1

  Тук сме съчетали широкоформатен гранитогрес с мраморна визия, в комбинация с дървесни плочки. Душ зоната е предвидливо отделена със стъклен параван. Матираното стъкло на прозореца създава допълнително уединение.

 • Баня 2

  Следвайки цялостният дизайн на апартамента използвахме същият гранитогрес. В този интериор успяхме от една баня и отделна тоалетна да създадем две функционални бани.

 • Квадратура

  Всекидневна с кухня Коридор Баня 1 Баня 2
  29 м2 7,5м2 5 м2 1,9 м2