Цялостен проект за триетажна къща в близост до Варна

Hi Home Studio за интериорен дизайн Ви представя проект за триетажна еднофамилна къща в едно прекрасно село, в покрайнините на Варна. По време на изготвянето на проекта, къщата все още беше на етап груб строеж, но скоро ще ви споделим и нейната реализация.

 

 

 • Кухня

  В нея са преплетени класически стил с модерни елементи. Има много площ за развихряне, както и място за съхранение и смело можем да кажем, че би сбъднала мечтите на всеки любител готвач, а дори и професионалист. Използвали сме светли цветове и естествени материали, с които правим помещението по-уютно, просторно и ефирно. Островът е чудесен начин да се насладим на компанията на семейството, а и осигурява допълнителна площ за готвене и съхранение. В тази зона заложихме плот, който е съчетание от технически камък и масивен дъб - контраст, който внася допълнително комфорт и топлина.

 • Всекидневна

  В нея продължаваме комбинацията от класически елементи в съчетание със съвременна визия. Тук пространството е голямо и добре зонирано като са отделени трапезарна зона и зона за релакс и забавления. Жилището изобилства от естествени материали като красивият камък на стената и декоративната ламперия в ТВ секцията. Соленоводният аквариум също е чудесен акцент, който допълва помещението. Осветлението е зонирано и многопластово за едно неповторимо усещане на уют, комфорт и разбира се лукс. Масивната трапезарна маса е изработена по индивидуален проект. Тя е чудесен начин семейството да се събере и да се наслади на моментите заедно.

 • Стая за учене

  В нея е предвидено много място за съхранение, което да създаде по-добра организация, ред и улеснение на учебния процес.

 • Дрешник - първи етаж

  Тук отново сме заложили на топлината и уюта, които носят естествените материали. Дървената ламперия е един прекрасен елемент, който допълнително се подчертава и от внимателно подбраното многопластово осветление. Тоалетката е решена в цвят бордо, който добавя контраст в интериора и му придава изтънчен завършек.

 • Антре и коридор - първи етаж

  Антрето е функционално, практично и решено в топли земни цветове. В коридорът сме заложили на меки естествени цветове, съчетани с огледални повърхности. Декоративният мъх освен свежест, е и търсен акцент, с който да се озелени и оцвети помещението. Комуникациите са добре прикрити, като същевременно е подсигурено и достатъчно място за съхранение около тях.

 • Коридор - втори етаж

  Тук основната ни задача, беше да скрием комуникациите на подовото отопление по един елегантен и стилен начин. Огледалото от KARE Sofia е един чудесен финален щрих, който да придаде луксозен завършек на помещението.

 • Родителска спалня

  Тук сме заложили на меки и пастелни тонове за повече спокойствие и качествена отмора. Дървената ламперия освен акцент е и чудесно продължение на стилът от всекидневната. Декоративната тапицирана стена в съчетание с огледалата създава усещане за мекота и лукс. Дискретното осветление под спалнята е идеален вариант ако се налага да станете, а не искате да будите партньора си. Тоалетката е идеалният завършек, който несъмнено всяка една дама би оценила.

 • Гардеробна към родителска спалня

  Тя е с много изчистен дизайн и добре организирана спрямо нуждите и предпочитанията на клиентите.

 • Детска стая 1

  Тя е за най-малкият член на семейството и е изпълнена с много мекота, светлина и нежност. Постарали сме се да оставим достатъчно място за игра и развихряне, които са така важни за подрастващите.

 • Детска стая 2

  В нея сме заложили на много цвят и форми, с които да я изпълним с уют, чар и индивидуалност. Тя е идеалното решение както за подрастващи, така и за тийнейджъри.

 • Детска стая 3

  Тя продължава стилово линията на другите две детски стаи. В нея присъства много цвят и контраст. Предвидено е достатъчно място за съхранение, за да има ред и да бъде комфортна. Подсветената карта на света е много ефектен елемент, който подчертава помещението и същевременно ще се ползва с познавателни цели.

 • Перално

  В него сме предвидили много отворено и затворено място за съхранение и светли цветове. Така се създава усещане за организираност и чистота, което несъмнено всяка една домакиня би оценила. Каменният плот, освен прекрасен акцент, осигурява площ за сгъване и сортиране.

 • Оръжейна

  Всеки уважаващ себе си ловец има нужда от място за обслужване и грижа за оръжията си. В този дом има такова място, в което всичко е удобно и добре организирано.

 • Екстериор

  Визията на екстериорът е изчистена, а комбинацията между естественият камък и декоративната мазилка придават изискан вид.

 • Квадратура

  Всекидневна Кухня Спалня Детска стая Баня Перално
  25 м2 18 м2 12 м2 10 м2 4 м2 2 м2