Цялостен проект на апартамент с четири спални – гр. Варна

Hi Home Studio за интериорен дизайн Ви представя проект за цялостен интериорен дизайн на два апартамента обединени в един. Тук разполагахме с внушителната площ от над 200 кв.м. Основната концепция около която обединихме интериорът е използването на естествени материали, разнообразие от текстури и богато съчетание от земни тонове.
 

 • Всекидневна с кухня

  Дължината на помещението е голяма, защото се обединяват всекидневните на два различни апартамента. Това позволява да се отвори една неповторима панорама към всички части на града. С добре обмислена и реализирана концепция, успяхме да обособим всички функционални зони без да се усеща осезаемо разделение между тях. Така помещението е обединено и комфортно във всеки аспект.

 • Основна спалня

  Родителската спалня е просторна и светла, в нежни и меки цветове.

 • Дрешник

  Дрешникът е добре организиран за лесно и удобно съхранение. С размерите си той може да сбъдне мечтите на всяка дама.

 • Баня за гости

  Топлите вени на мраморните плочки в банята за гости, създават уют и комфорт. Душ зоната е отделена със стъклен параван.

 • Детска стая

  Детската стая е готова за всички приключения, които младежът ще пожелае. Стената за катерене предлага възможност за допълнителна активност дори в уюта на дома. Дизайнът е обмислен без да се претрупва с мебели, за да може да расте заедно с детето.

 • Баня 2

  Контрастът между текстурите на плочките в основната баня, чудесно подчертава нейното разпределение. Душ зоната е отново практично отделена с праг и стъклен параван, който осигурява комфорт при ползване.

 • Кабинет

  Апартаментът разполага с два кабинета, един от които може да се използва и като стая за гости. Това е идеалната комбинация между жилище и хоум офис, в която всичко има мястото си, без това да пречи на останалите членове на семейството.

 • Квадратура

  Всекидневна Основна спалня Дрешник Баня 1 Детска стая Баня 2 Кабинет
  92 м2 23,6 м2 6 м2 5,9 м2 18,7 м2 6,1 м2 21 м2