Цялостен проект на апартамент с две спални- гр. Варна

Hi Home Studio за интериорен дизайн Ви представя цялостен интериорен проект на апартамент в централните части на гр. Варна с две спални.

 

 

 • Всекидневна с кухня

  В нея сме заложили на меки, земни цветове, както и много изчистени линии. Кухнята нежно прелива към зоната за релакс, като в края сме обособили допълнително място за книги и декорация. Помещението е с много разчупени линии, но с добро и прецизно планиране, се погрижихме да извлечем максимума от него.

 • Основна спалня

  В основната спалня сме заложили на богата палитра от земни цветове. Обособили сме и функционален работен кът, с допълнително място за съхранение. С нежният тапет цялостната визия става уютна, топла и завършена. Дизайнът е модерен, изчистен и функционален.

 • Юношеска стая

  В нея сме се погрижили да подсигурим всичко необходимо за удобството и комфорта на една вече порастнала млада дама. Разпределението е оптимално и много функционално. Меките тонове създават едно топло и нежно усещане. Предвидили сме много място за съхранение, за да може стаята да е организирана, подредена и най-вече уютна.

 • Коридор

  Тук трябваше да обособим перално помещение, което да е удобно, функционално, но и идеално допълващо интериорът. Огледалните врати са чудесно решение, с което закрихме тази зона и същевременно я превърнахме в стилен и елегантен акцент. Предвидили сме достатъчно място за съхранение, което винаги е необходимо в този тип помещения.

 • Квадратура

  Всекидневна Основна спалня Юношеска стая Коридор
  30,3м2 14,2м2 15,2 м2 14,2 м2