Цялостен проект за двуетажна къща във Виница

Представяме ви проект за двуетажна еднофамилна къща в покрайнините на Варна. По време на изготвянето на проекта, къщата все още беше на етап груб строеж, но скоро ще ви споделим и нейната реализация.

 

 

 • Всекидневна с кухня

  Започваме с пъстър и свеж интериор на просторната всекидневна. Тук сме заложили на естествените материали за повече комфорт, които са умело съчетани с много цветни акценти. Осветлението е обособено на зони и изпълнено с много разнообразие и ефирност. Естественият паркет е комбиниран с хексагонални плочки, които освен от естетическа гледна точка, са и много практични за кухненската зона. Островът ни е просто любим! В него е предвиден охладител на вино, допълнително място за съхранение и осигурява така необходимата площ за развихряне в кухнята. Етаноловата камина внася много уют и топлина и е стилен завършек на разчупеният интериор. Контраста и релефа на използваните материали и текстури създават усещане за лукс.

 • Кабинет

  В днешните все по-динамични времена, възможността и комфортът да работиш от вкъщи са много важни при оформянето на функционалността на жилищата. Още преди тази тенденция да бъде наложена - ние изготвихме този интериор на кабинет. В него има много уют и топлина и същевременно - всеки необходим елемент за един перфектен и добре организиран офис. Материалите и цветовете са топли, а осветлението - изобилно. Интериорът е разчупен, а при необходимост, винаги може да бъде трансформиран и в стая за гости. Има изобилие от място за съхранение - както открито, така и закрито.

 • Тоалетна, баня и перално

  На първият етаж мокрото помещение съчетава няколко функции - перално, баня и тоалетна. Избрали сме комбинация от дървесни плочки, в съчетание със светли и релефни плочки. Отделните зони са добре отделени за повече практичност и функционалност.

 • Основна спалня

  Тук отново сме заложили на топлината и уюта, които носят естествените материали. Дървената ламперия е един прекрасен елемент, който допълнително се подчертава и от внимателно подбраното многопластово осветление. Тоалетката е решена в цвят бордо, който добавя контраст в интериора и му придава изтънчен завършек.

 • Гардеробна към основна спалня

  В нея сме заложили най-вече на изчистен дизайн, съчетан с удобна функционалност. В такива помещения е добре всичко да бъде съобразено с нуждите и желанията на клиента. Ако концепцията е добре обмислена предварително, подредбата на помещението пести много време, нерви и излишни усилия в дългосрочен план.

 • Баня към основна спалня

  В нея сме заложили на светлите цветове, смело съчетани с бордо. По този начин контрастът в цветовете обединява двете помещения - банята и спалнята. Мократа зона е практично отделена със стъклен параван. Предвидено е достатъчно място за съхранение, както с обособяването на ниша, така и с прекрасният огледален шкаф над мивката. Помещението излъчва усещане за широта, комфорт и баланс, за което допринася и опънатия таван.

 • Детска спалня

  В нея сме подбрали меки и нежни цветове за прекрасни сънища. Деликатното осветление създава неповторим уют и комфорт на двете малки принцеси, които ще споделят тази стая. Меката облицовка е много изящна, но и практична, когато игрите са по-бурни. Къта за четене ни е просто любим!

 • Гардеробна към детска спалня

  Голямото разнообразие от място за съхранение в него, е в състояние да сбъдне мечтите на всяка млада дама. Цветовете и тапетите, които сме подбрали допълват спалнята и правят помещението по-просторно и уютно.

 • Баня към детска спалня

  В нея облицовката е пъстра и раздвижена, а съчетанието с естествени материали внася много комфорт и топлина. Ваната е чудесно допълнение, с което миговете на искрено щастие и водни забавления са гарантирани. Цветните акценти внасят свежест и обединяват цялостната визия.

 • Стая за игра

  Тук сме се постарали да има много цвят и достатъчно място, където двете принцеси да се развихрят. Осветлението е закачливо и разчупено, а останалата част от интериора е така създадена, че да може да се променя заедно с децата.

 • Коридор

  Визията в него обединява цялостната концепция за интериора. Тук отново сме предвидили много светлина, съчетана с уютно излъчване и усещане за лукс.

 • Екстериор

  Екстериорът е модерен, раздвижен и нестандартен. Изключително много сме благодарни за доверието, което ни гласуваха нашите клиенти както за интериорът, така и екстериора, в който взехме дейно участие! За нас беше истинско удоволствие и вдъхновение да обмислим и разработим заедно с тях визията на техният нов дом.

 • Квадратура

  Всекидневна Кухня Спалня Детска стая Баня Перално
  25 м2 18 м2 12 м2 10 м2 4 м2 2 м2