Цялостен проект за реновация на къща – Траката, Варна

Hi Home Studio за интериорен дизайн Ви представя цялостен интериорен проект за реновация на къща с една спалня, която се намира във варненската местност Траката.

 

 

 • Всекидневна с кухня

  Тук сме се постарали да направим един модерен интериор, в съчетание с класически елементи.Островът е чудесно допълнение, към не особено голямата кухня. Освен допълнително място, той предоставя и възможност за повече незабравими моменти, споделени с близки и приятели. Цветните акценти и допълнителното осветление внасят свежест и допълнителен контраст. Дървената ламперия добавя стилен завършек на цялостната композиция.

 • Спалня

  Спалнята е в модерен стил, а разнообразието от текстури създава неповторима хармония в помещението. Меката тапицерия подчертава декоративната ламперия на стената. Тапетите са с много нежен и почти недоловим десен.

 • Основна баня

  Помещението не е с голяма квадратура, но комбинацията от цветове, в съчетание с контраста между тях, създава илюзията за по-голямо пространство. Хексагоналните плочки са акцентът, който обединява всички елементи и създава хармония.

 • Коридор

  Дизайнът на коридора е модерен и изчистен, изцяло изпълнен в светли цветове. Допълнителната светлина в помещението, подпомага усещането за по-голямо пространство. Предвидено е много място за съхранение - както закрито под формата на гардероби, така и открито. Асиметричността на закачалките е свеж акцент, който допълнително разчупва стереотипите на това иначе доста стандартно помещение.

 • Втора баня

  Тук площта отново е ограничена, но чрез стъкленият параван, отделните зони са функционално разделени. Облицовката може мигом да ви пренесе в Санторини или Мароко. Декоративните фризове и цветните декори обединяват помещението и създават неподправено усещане за стил и комфорт.

 • Квадратура

  Всекидневна Спалня Баня Тоалетна Тоалетна
  47 м2 20 м2 4,5 м2 1,7 м2 1,7 м2