Цялостен проект на къща с две спални- кв. Левски, гр. Варна

Представяме ви цялостен интериорен проект за реновация на къща с две спални, която се намира в  град Варна.

 • Всекидневна с кухня

  Сърцето на всекидневната е камината, която е облечена в декоративни тухли. Настилката е съчетание от хексагонални плочки с естествен паркет. Това решение е много практично, защото по този начин зоните, които трябва да се почистват по-интензивно са с гранитогрес, който е устойчив и лесен за поддръжка. В кухнята сме предвидили много работна площ и място за съхранение. Интериора е в светли цветове, съчетани с естествени материали, за да създадем усещане за простор и уют. Стената зад телевизора е в контраст и придава стилен завършек на цялостната визия.

 • Основна спалня

  В нея сме пренесли акцентният цвят от всекидневната за да обединим цялостно интериора и да добавим луксозен завършек. Дизайнът тук е фокусиран най-вече към функционалността на помещението. Компактната база на леглото ни даде възможност да поставим по-широк матрак и същевременно подсигури допълнително място за съхранение.

 • Детска стая

  Тя е с изчистена визия и същевременно много функционална. Предвидено е място за съхранение, кът за учене и много площ за игра. Светлите цветове правят помещението комфортно, приятно и най-вече просторно.

 • Баня

  В нея сме съчетали дървесен с хексагонален гранитогрес. По този начин привнасяме елементи от всекидневната и обединяваме цялостно интериора, разчупвайки помещението. Тук душ зоната е отделена със стъклен параван, а черната санитария добавя контраст и елегантен завършек.

 • Антре и коридор

  Тук подсигурихме допълнителна естествена светлина за цветята, като оставихме входната и интериорната врата с остъклена част. Стълбите са елегантно съчетание от едноцветен и дървесен гранитогрес, с който обединихме цялостно дизайна. Предвидихме и място за съхранение, а ел. таблото е дискретно скрито зад огледалото.

 • Тераса

  Дамата, за която изготвихме този цялостен интериор е любител на цветята и сме се погрижили тук да има много място за тях. Усещането е като в един малък градски оазис, където да вземете глътка въздух и да се насладите на спокойствието.

 • Квадратура

  Всекидневна с кухня Основна спалня Детска стая Баня Антре и коридор Тераса
  41 м2 11.8 м2 14.8 м2 4.8 м2 12 м2 5.5 м2