Цялостен проект на апартамент с две спални- Skylight Residence, Варна

Hi Home Studio за интериорен дизайн Ви представя цялостен проект на двуспален апартамент. Той се намира във Варна, в сградата Skylight Residence.

 

 

 • Всекидневна с кухня

  Тук зоните са добре отделени. Има място за релакс и отмора, трапезарна част и много добре организирана и функционална кухня. Островът е много стилен и практичен начин да се отдели кухненската от трапезарната част и предоставя допълнителна работна площ. Черният мрамор в кухнята внася допълнителен стил и подчертава мебелите.Стената от естествен камък, в комбинация с етаноловата камина е идеалният завършек за повече уют и топлина в помещението.

 • Основна спалня

  Осветлението на няколко нива, както и декоративната дървена ламперия придават много мекота и уют, за пълноценна почивка и спокойствие. Отново сме заложили на естествените материали при реализацията, защото те подсилват топлината и комфорта в помещението. Има и достатъчно място за съхранение, а наличието на тоалетка е плюс, който всяка дама би оценила.

 • Тоалетна

  Облицовката е решена в топлата гама, а осветлението подчертава всички предимства на помещението. Стъкленият параван е идеалното решение, когато се комбинират функции баня/тоалетна. Мястото за съхранение е предимство, което не бива да се пренебрегва в тези помещения. Тук то е идеално усвоено.

 • Спалня за гости

  Следвайки цялостната визия на интериора, спалнята е много с изчистена и минималистична визия, предоставяйки комфорт без компромис за гостите.

 • Тераса

  Просторът, както и гледката, която разкрива тази тераса говорят сами за себе си.

 • Квадратура

  Всекидневна Основна спалня Тоалетна Спалня за гости Тераса
  48 м2 15,4 м2 5,6м2 11,2 м2 82 м2