Цялостен проект на апартамент с две спални- гр. Варна

Представяме ви проект – план за преустройство на старо панелно жилище в централните части на гр. Варна с две спални.

 

 

 • Кухня

  Тук сме заложили на естествени материали и елементи като дъбовият фурнир в кухнята, както и мраморните плотове за по-голямо удобство. Изчистеният полюлей над зоната за хранене допълва модерната визия и придава изтънчен завършек. Добавянето на декоративни тухли внася уют и чар в помещението. Контраста от цвета на пода създава усещане за пространство и подчертава мебелите. Той е допълнен и от цветните акценти в кухненските шкафове.

 • Всекидневна

  Центъра във всекидневната е камината, която внася топлина и сплотеност в студените зимни вечери. Интериора е баласнирано съчетание между класически елементи и модерен стил. Той е изпълнен с естествени материали за повече уют и комфорт. Многопластовото осветление предлага много възможности за комбинация и създава неповторима атмосфера.

 • Спалня

  Усвоихме част от коридора и превърнахме старият килер в голям и многофунционален дрешник - мечтата на всяка дама. По този начин осигурихме по-голям простор в спалнята. Топлината от естествената дъбова дървесина, в съчетание с меката тапицерия на спалнята, създават уют и хармония в помещението.

 • Детска стая

  Детската стая е предвидена за една малка дама. Цветовете са нежни, в розовата гама. Мебелите са предвидени така че да имат възможност да се променят, докато тя расте.

 • Баня

  Тук душ зоната е отделена със стъклен параван за повече практичност. Хексагоналните плочки, както и дървения шкаф са акценти, които чудесно се комбинират с останалата част на интериора и същевременно го допълват и разчупват. Цветовете са светли, тъй като помещението не е голямо.

 • Перално помещение

  Пералното помещение не е за подценяване, защото ако е добре организирано, спестява много време, труд и нерви. Тук отново сме заложили на светлите цветове, за повече уют и усещане за чистота и пространство. Дървесният плот и етажерки внасят топлина и контраст в иначе изчистеният дизайн. Всичко е подредено, функционално и практично.

 • Тоалетна

  Тя не е голяма, но сме се постарали да извлечем максимума от това, с което клиентите ни разполагат. Стилът е модерен, а нишата е чудесно решение, с което се осигурява допълнително място за съхранение. Мивката и огледалния шкаф над нея освен компактни, са и много функционални. Малката квадратура не е минус, когато е добре обмислена и изпълнена нейната реализация.

 • Квадратура

  Кухня Всекидневна Спалня Детска стая Баня Перално Тоалетна
  12,6 м2 17м2 16,75 м2 11,4 м2 3,5 м2 2,2 м2 1,2 м2