Цялостен проект на апартамент с две спални- комплекс Панорама Парк, гр. Варна

Hi Home Studio за интериорен дизайн Ви представя цялостен интериорен проект на апартамент с две спални, който се намира в луксозният комплекс Панорама Парк, в град Варна.

 

 

 • Всекидневна с кухня

  В разпределението и сме се водили най-вече по нейната функционалност. Кухненската част е завършена с остров за повече работна площ. До трапезарията обособихме и работен кът, който лесно се транформира в част от библиотеката. Зоната за релакс се допълва чудесно с електрическата камина, която да създаде комфортен завършек, с който да привнесем уют и топлина.

 • Основна спалня

  Тук продължаваме да се придържаме към същата цветова гама.. Предвидили сме много място за съхранение, а тоалетката е с комбинирано предназначение и може да се използва и за работно място. Дизайнът е модерен и с много изчистена визия.

 • Детска стая

  Детската стая е за един очарователен двугодишен господин, като е така предвидена, че да се изменя заедно с него. Има много площ да движение и игра, които са основни в тази възраст, но комуникациите са така предвидени, че в последствие да има място за учене, като се използва естествената светлина в стаята. Закачливите тапети допълват този изчистен и функционален интериор.

 • Основна баня

  За оптималното разпределение в банята сме отделили душ зоната със стъклен параван. Черната санитария прекрасно контрастира с избраната цветова гама.

 • Тоалетна към основна спалня

  С добро планиране, успяхме да създадем втора функционална баня към основната спалня. Оформихме и ниша, с която да бъде по-добре организирано помещението.

 • Коридор

  В коридорът сме обособили място, което да служи за перално и килер, така че всичко да е прибрано и подредено, без да пречи. Подсигурихме и много място за съхранение, което както добре знаем никога не достига.

 • Квадратура

  Всекидневна Основна спалня Детска стая Основна баня Тоалетна Коридор
  30,3м2 14,2м2 15,2 м2 15,2 м2 15,2 м2 14,2 м2