Цялостен проект на ваканционен имот близо до Смолянски езера

Представяме ви проект за инвестиционен и ваканционен имот в близост до планинският курорт Пампорово и град Смолян. Апартаментът е разположен в Oak Residence Hotel & Relax и е предназначен за отдих в планината и отдаване под наем. Дизайнът е модерен, в скандинавски стил. Интериорът е така замислен, че да има усещане за простор, свежест и топлина.
 

 

 • Кухня

  В кухнята заложихме на модерен дизайн с изчистени линии, Използвали сме светли цветове и естествени материали, в контраст с тъмен ефектен плот. С тях правим помещението по-изискано, просторно и стилно

 • Всекидневна

  Тук пространството е добре зонирано като са отделени трапезарна зона и зона за релакс и забавления. Красивият камък на стената над камината я подчертава и превръща в сърцето на това помещение. Прекрасният цвят на диванът е пренесен и в спалнята, за да създадем цялост на интериора и да му придадем завършен вид.

 • Спалня

  Спалнята е с модерна визия. Дискретното осветление под леглото е идеален вариант ако се налага да станете, а не искате да будите партньора си. Тоалетката е идеалният завършек, който несъмнено всяка една дама би оценила.

 • Квадратура

  Всекидневна Кухня Спалня
  25 м2 18 м2 12 м2