Eastern Pacific Shipping – офис Варна

Hi Home Studio за 3D интериорен дизайн Ви представя проект на обществен интериор. цялостна реконструкция на съществуващ офис.
Площта, с която разполагахме е внушителна – 550 м2, в които трябваше да обособим различни работни зони, санитарни помещения, зони за отдих и разговори и още много други. Офисът е представителство на голяма шипинг компания, която смело можем да заявим, че с тази реновация е поставила комфорта на своят екип на първо място.
В работната зона сме заложили на качествени и много удобни регулируеми електрически бюра. Просторната кафетерия разполага с кухненски кът и достатъчно места за почивка. Проектирахме офисът така, че да има възможност да се разраства през годините, с удобно разположени скрити комуникации, благодарение на които няма да се налага нова реновация при следващо разширяване.
Цветовете, които сме използвали са съобразени с фирмената визия, а извитите и плавни форми напомнят за водата, която е неразривно свързана с дейността на компанията.
В тази реконструкция имахме удоволствието и отговорносста да участваме и в цялостният процес по реализация. От къртенето до поставянето на финалните щрихи, планирахме прецизно краткото време, в което трябваше да вместим всички дейности за един наистина впечатляващ и много качествен резултат. Нямаме търпение да ви покажем и снимки от готовата реализация!

Ако искате да видите как би могъл да изглежда вашият обществен или частен интериор – свържете се с нас.

 • Услуги

  Професионална консултация
  Неповторим интериорен дизайн
  Качествен авторски надзор

 • Контакти

  Телефон: 088 870 1128
  E-mail: hihome3d@gmail.com
  www.hihomestudio.com