Цялостен проект на апартамент с две спални – гр. Каварна

Hi Home Studio за интериорен дизайн Ви представя цялостен интериорен проект на апартамент с две спални, който се намира в прекрасният гр. Каварна. Интериора е модерен. изчистен и луксозен.

 

 

 • Всекидневна с кухня

  Тук копрусната мебел е в топлата гама, като постигнатият контраст подчертава кухнята и създава усещане за дълбочина. Цветните акценти, които сме заложили в тапицираната мебел раздвижват интериора и го изпълват с живот и топлина. Осветителните тела над трапезарията и зоната за релакс създават луксозно излъчване и дават завършеност на цялостната визия.

 • Основна спалня

  Спалнята е с неправилна форма, но при добре обмислен и изпълнен дизайн, това се превръща в предимство. Разнообразието от текстури, което дава тапицираното легло, в съчетание с тапета и декоративната дървена ламперия прави интериора много богат и същевременно изчистен.

 • Детска стая

  В детската стая има много контраст - както в цветовете, така и в текстурите. Декоративната фрезована ламперия придава индивидуалност и е прекрасен акцент. Предвидено е предостатъчно място за сърханение, както и кът за учене.

 • Коридор

  Коридора е светъл, създава усещане за простор и лукс. Контраста, който внася черното релсово осветление допълнително го подчертава. Декоративната лампения при огледалото, както и на вратата към основната спалня разчупва и идеално обединява търсената минималистична визия.

 • Баня

  Душ зоната в банята е преградена със стъклен параван. Той е много практично и функционално решение при даденото разпределение. Гранитогреса е комбинация от мрамор с дърво, а релефните плочки в създават допълнителна текстура и подчертават помещението.

 • Квадратура

  Всекидневна Спалня Детска стая Коридор Баня
  25 м2 13.5 м2 10 м2 9.6 м2 3.3 м2