Реализация на цялостен проект за триетажна къща в близост до Варна

Hi Home Studio за интериорен дизайн Ви представя реализация на интериорен проект за триетажна еднофамилна къща в едно прекрасно село, в покрайнините на Варна. Къщата е на три ежата, с четири спални, кабинет, фитнес и дори оръжейна. Оставяме ви да се насладите на прекрасният резултат.

 

 

 • Кухня

  В кухнята са преплетени класически стил с модерни елементи. Има много площ за развихряне, както и място за съхранение и смело можем да кажем, че би сбъднала мечтите на всеки любител готвач, а дори и професионалист. Дървената ламперия е изработена от МДФ. Островът е изпълнен в комбинация от масив и технически камък, които подсигуряват издържливост . Този контраст внася допълнително комфорт и топлина.

 • Всекидневна

  В нея продължаваме комбинацията от класически елементи в съчетание със съвременна визия. Тук пространството е голямо и добре зонирано като са отделени трапезария и зона за релакс и забавления. Жилището изобилства от естествени материали като красивият камък на стената и декоративната ламперия в ТВ секцията. Соленоводният аквариум също е чудесен акцент, който допълва помещението. Осветлението е зонирано и многопластово за едно неповторимо усещане на уют, комфорт и разбира се лукс. Масивната трапезарна маса е изработена по индивидуален проект.

 • Стая за учене

  В нея е предвидено много място за съхранение, което да създаде по-добра организация, ред и улеснение на учебния процес.

 • Коридор - първи етаж

  В коридорът сме заложили на меки естествени цветове, съчетани с огледални повърхности. Декоративният мъх освен свежест, е и търсен акцент, с който да се озелени и оцвети помещението. Комуникациите са добре прикрити, като същевременно е подсигурено и достатъчно място за съхранение около тях.

 • Коридор - втори етаж

  Тук основната ни задача, беше да скрием комуникациите на подовото отопление по един елегантен и стилен начин.

 • Родителска спалня

  В родителската спалня сме заложили на меки и пастелни тонове за повече спокойствие и качествена отмора. Дървената ламперия освен акцент е и чудесно продължение на интериора във всекидневната. Декоративната тапицирана стена в съчетание с огледалата създава усещане за мекота и лукс. Дискретното осветление под спалнята е идеален вариант ако се налага да станете, а не искате да будите партньора си. Тоалетката е перфектният завършек, който несъмнено всяка една дама би оценила.

 • Баня към родителска стая

  Тя е с много изчистен дизайн и добре организирана спрямо нуждите и предпочитанията на клиентите.

 • Детска стая 1

  В нея присъства много цвят и контраст. Предвидено е достатъчно място за съхранение, за да има ред и да бъде комфортна. Подсветнатата карта на света е много ефектен елемент, който подчертава помещението и същевременно ще се ползва с познавателни цели.

 • Детска стая 2

  В нея сме заложили на много цвят и форми, с които да я изпълним с уют, чар и индивидуалност. Тя е идеалното решение както за подрастващи, така и за тийнейджъри.

 • Детска стая 3

  Тя е за най-малкият член на семейството и е изпълнена с много мекота, светлина и нежност. Постарали сме се да оставим достатъчно място за игра и развихряне, които са така важни за подрастващите.

 • Перално

  В пералното сме предвидили много отворено и затворено място за съхранение и светли цветове. Така се създава усещане за организираност и чистота, което несъмнено всяка една домакиня би оценила. Каменният плот, освен прекрасен акцент, осигурява площ за сгъване и сортиране.

 • Фитнес и веранда

  Помещенията следват предназначението си и са прекрасно допълнение към къщата, осигуряващи пълноценна наслада в комфорта на дома.

 • Екстериор

  Визията на екстериорът е изчистена, а комбинацията между естественият камък и декоративната мазилка придават изискан вид.

 • Квадратура

  Кухня Всекидневна Стая за учене Основна спалня Детска стая 1 Детска стая 2 Детска стая 3
  23 м2 45 м2 22 м2 23 м2 28 м2 25 м2 21 м2