Цялостен проект за апартамент – к.к. Св. Св. Константин и Елена, Варна

Представяме ви цялостен интериорен проект на апартамент, намиращ се в прекрасният и спокоен куротрен комплекс Св. Св. Константин и Елена, в близост до Варна. Дизайна е модерен, с изчистени линии и пасва идеално на стила и характера на неговия собственик.

 

 

 • Всекидневна с кухня

  Предпочитанията на клиента бяха за бяла, модерна и изчистена кухня с повече свободно пространство. За да изпълним максимално желанията, премахнахме една от стените. Кухнята е изчистена, с функционален остров и много нестандартни елементи като са заложени само долни шкафове за съхранение. Осветлението е грижливо подбрано и освен изобилие от светлина и стил, прекрасно подчертава авантюристичния дух на клиента ни. Разположението на меката визуално разделя обособените зони и по този начин оформя функционални кътове. То е внимателно избрано за максимална наслада от гледката, която се разкрива от апартамента към красивото ни Черно море.

 • Спалня

  В нея сме се постарали да създадем една симбиоза между арт, комфорт и модерен стил. Спалнята е изпълнена с допълнително подово осветление, а гардеробът ще побере буквално всичко, което пожелаете.

 • Основна баня

  Душ зоната е отделена с прекрасен стъклен параван, който разделя функционално мократа от сухата зона. Санитарията в банята гарантира неповторимо душ изживяване. Душ питата е с голям размер и е директно окачена на тавана. Естествените елементи създават допълнително чувство на топлина и идеално завършват хармонията в помещението.

 • Тоалетна за гости

  Помещението не е с голяма квадратура, но декоративните елементи в облицовката и свежите акценти изцяло компенсират този недостатък. Дори е предвидено и място за съхранение - плюс, който всеки би оценил.

 • Квадратура

  Всекидневна Спалня Баня Тоалетна
  47 м2 20 м2 4,5 м2 1,7 м2