Част от нашата работа

Във всеки един проект, по който сме работили, ние влагаме и частица от себе си. Затова и всеки един от тях е толкова специален за нас!

Преустройство на етаж от къща в Траката, гр. Варна

Един модерен, но и с класически елементи интериор. Островът е чудесно допълнение, към иначе не особено голямата кухня. Освен допълнително място, той предоставя и възможност за повече незабравими моменти, споделени с близки и приятели.

Всекидневна в кв. Бояна, гр. София

Интериорът е в модерен стил, а отворените пространства оставят усещане за свобода и комфорт. Разнообразието от текстури, които сме заложили в трапезарията и холовата част, както и релефните елементи в кухнята допринасят за едно по-луксозно усещане. 

Апартамент в кв. Бриз, гр. Варна

В този проект функционалното разпределение спомага чудесно за визуално разграничение на отделно обособените зони. Черният мрамор в кухнята внася допълнителен стил в интериора и подчертава мебелите.

Стил и комфорт в Св. Св. Константин и Eлена
, гр. Варна

Желанието на клиента беше за бяла, модерна кухня, изчистени пространства с повече свободно място. За да постигнем това, премахнахме една от стените на апартамента. Кухнята е семпла, с функционален остров и много нестандартни елементи.

Просторна всекидневна в кв. Бриз, гр. Варна

Тук основната ни мисия беше – да намерим баланса между съвременни и чисто класически елементи в интериора. Облицовката от естествен камък по стените внася топлина и екзотика в помещението.

Кухня за ценители, кв. Траката, гр. Варна

Свеж интериорен проект на кухня в едно балансирано съчетание на модерен и класически стил. Тя е мястото, където можеш да събереш цялото семейство и да създадеш прекрасни спомени.