Малко инфо и за нас 😉

Ние от Hi Home сме малък всеотдаен екип, за който интериорният дизайн е дългогодишна страст. Имаме опит в изработването и продажбата на мебели, но това, което ни носи истинско удовлетворение е да реализираме мечтите на нашите клиенти „от игла до конец“.

Когато консултираме нашите клиенти, ние се водим първо от техните идеи, виждания и мечти.

За да бъдат те реализирани по възможно най-добрият практичен и реалистичен начин са необходими много часове на задълбочено проучване, които ние с готовност инвестираме за да се получи един перфектен и много прецизен резултат.

Ние не просто сбъдваме мечтите ви, а го правим с усет към пространството, с което разполагате. Иновациите и нестандартните решения са ни втора природа, а себеусъвършенстването – начин на живот. Само по този начин можем да сме сигурни, че това, което предлагаме е максимално удовлетворяващ и неповторим интериорен дизайн, който да ви вдъхновява всеки ден.

 

За нас

Ние от Hi Home сме малък всеотдаен екип, за който интериорният дизайн е дългогодишна страст. Имаме опит в изработването и продажбата на мебели, но това, което ни носи истинско удовлетворение, е да реализираме мечтите на нашите клиенти „от игла до конец“. Подборът на мебели и аксесоари, както и изграждането на цялостна концепция за настилки и интериорни елементи е сред най-любимите ни задължения. 

Главният ни дизайнер има над 15 години професионален опит в частния и обществен интериорен дизайн. Той е мечтател, който е успял да превърне хобито си в професия и да предаде своята страст на всички около себе си.

HiHome Home office

При нас ще получите:

Професионална консултация

В удобно за вас време и на място ще обсъдим всички необходими детайли, както и вашите желания.

Неповторим интериорен дизайн

Създаден специално за вас и съобразен изцяло с вашият бюджет и предпочитания.

Качествен авторски надзор

Услуга, която да ви помогне да се наслаждавате на процеса по реализация, без трудностите и нервите, които са неразделна част от него.

Home Workstation

Mauris non tempor quam, et lacinia sapien. Mauris accumsan eros eget libero posuere vulputate. Etiam elit elit, elementum sed varius at, adipiscing vitae est.Mauris accumsan eros eget libero.

Projects

Clients